Safety First centraal tijdens Festivak 2018!

11-06-2018

safetety-first

Tijdens Festivak op 7 & 8 november a.s. in de Nekkerhal Mechelen staat het thema ‘Safety First’ centraal. Het thema veiligheid staat bij Festivak al jaren hoog in het vaandel en een absolute voorwaarde voor een  geslaagd evenement.
Dit thema zal dit jaar daarom nog specifieker terugkomen op de beursvloer en in het inhoudelijke programma.

Op jaarbasis bezoeken honderdduizenden mensen één of meerdere evenementen. De veiligheid van evenementenbezoekers en zeker ook het personeel dat er bij opbouw, tijdens het event en bij afbouw werkt is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. 
Om evenementen ordelijk en veilig te laten verlopen, moet met allerlei aspecten rekening worden gehouden.
Maar hoe vind je als organisator de juiste partner en weet je de juiste regelgeving om jouw event  te ondersteunen? Je ontmoet ze allemaal op Festivak!

Met enerzijds operationele veiligheid op de werkvloer en anderzijds online veiligheid via social media of door  inzet van big data komen actuele zaken aanbod op de beurs.

Beursvloer
Op de beursvloer ontmoet je aanbieders van producten en/of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw event. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt alleen maar toe en deze exposanten kunnen helpen om jouw event naar een hoger niveau te brengen. Laat je informeren in inspireren hoe jij jouw event onderscheidt op het gebied van veiligheid

Programma
Niet alleen op de beursvloer staat het thema ‘Safety First’ centraal. Ook in het programma zal uitgebreid aandacht zijn voor dit thema. Gedurende de 2 beursdagen vindt er een inhoudelijk programma plaats verdeeld over 2 zalen met vele toonaangevende sprekers.

Thema’s die terugkomen op de beursvloer en in het lezingenprogramma zijn:
Brandveiligheid
Crowdmanagement
Evenementenbeveiliging
Evenementenvergunning
Onlineveiligheid
Risicoanalyse en dreigingsanalyse
Sociale media en veiligheid bij evenementen
Verkeer en vervoer

Heb je interesse om jouw organisatie te presenteren tijdens Festivak? Neem dan contact op met Jill Oomen, projectmanager, via nummer +31(0)40-280 84 02 of per mail via jill@ogz.nl