Waarom bezoeken?

Festivak is dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen:

1. Ontdek een groot aanbod aan event-oplossingen
Festivak is de beurs waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren. Maar tevens vind je er alles over cashless betalen, online media, databases, mobile- & e-mailmarketing, websites en apps. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden.

2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
In 2 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in één of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
Op Festivak staat netwerken centraal en kom je gemakkelijk in contact met vele soorten organisaties en professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?