Overzichtsfoto Festivak

Jouw bedrijf in de spotlights

Door deel te nemen aan Festivak heb je 2 dagen de mogelijkheid om geïnteresseerde event organisatoren, brand-representatives, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketing professionals te ontmoeten en ze te tonen wat jouw producten voor hen kunnen betekenen.

De krachtige combinatie van de vakbeurs, interactieve presentaties en een inhoudelijk lezingenprogramma zorgt voor informatie, interactie en innovatie op het hoogste niveau! 

 

Standruimte exclusief standbouw

Maximale visibiliteit en uitstraling. Voor de gehuurde oppervlakte kun je zelf een stand ontwerpen en inrichten. Dit garandeert een unieke uitstraling die past bij jouw organisatie.


Prijs per vierkante meter exclusief standbouw bedraagt:

€ 130,- p/m²

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig. Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk. De stand is voorzien van wanden, tapijt, verlichting en belettering en wordt volledig voor jou opgebouwd. Je hoeft de stand enkel naar jouw
behoefte in te richten.
Prijs per vierkante meter inclusief standbouw bedraagt:

€ 195,- p/m²

Promopoint 1

Promopoint 1 houdt in: 4m² standruimte inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichtingsspots, en een sta-tafel met 2 krukken.


€ 750,-

Promopoint 2

Promopoint 2 houdt in: 6m² standruimte inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichtingsspots, en een sta-tafel met 2 krukken.


€ 950,-

MICE Plein

Bij deelname krijg je een ruimte van 4 of 6 vierkante meter inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst, frieslijstbelettering, spots, schoonmaak en een statafel met 2 krukken op het MICE Plein.

€ 750,- / € 950,-

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.