Header deelnamemogelijkheden

Jouw bedrijf in de spotlights

Door deel te nemen aan Festivak heb je 2 dagen de mogelijkheid om geïnteresseerde event organisatoren, brand-representatives, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketing professionals te ontmoeten en ze te tonen wat jouw producten voor hen kunnen betekenen.

De krachtige combinatie van de vakbeurs, interactieve presentaties en een inhoudelijk lezingenprogramma zorgt voor informatie, interactie en innovatie op het hoogste niveau! Er zijn diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te exposeren op Festivak. Afhankelijk van jouw wensen stelt onze accountmanager een advies op maat op. 

Standruimte exclusief standbouw

Maximale zichtbaarheid en uitstraling

Wil je een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt op de beursvloer? Bij standruimte exclusief standbouw kan je de stand zo inrichten dat deze perfect past bij jouw organisatie. Maak voor de gehuurde oppervlakte een ontwerp en richt de stand volledig naar jouw wens in. Bedenk van tevoren met welk doel je deelneemt aan Festivak om te zorgen dat jouw stand de juiste boodschap overbrengt.

Standbouw exclusief

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig

Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk en bespaart je tijd en kosten. Je hoeft de stand enkel naar jouw behoefte in te richten. Je stand beschikt over:

  • Uniforme, zwarte wanden 2,50 meter hoog
  • Frieslijst met naamsvermelding
  • Vloerbedekking
  • Verlichting: twee duospots per 12m2

Bij uniforme standbouw is het zelfs mogelijk om jouw stand naar eigen wens aan te passen. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers of vraag de brochure aan.

 

Standbouw inclusief

Promopoint

Standaard pakket

Het Promopoint bevat: 6m² standruimte inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichtingsspots, en een sta-tafel met 2 krukken.

Promopoint

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op Festivak België gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan!

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van Festivak? Jill staat voor je klaar!

Jill Oomen
jill@ogz.nl
+31(0)40–280 84 02

jill zonder achtergrond