Overzichtsfoto Festivak

Uw organisatie in de spotlights

Door deelname aan Festivak heeft u twee dagen lang de mogelijkheid geïnteresseerde organisatoren van evenementen, brand-representatives, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketingprofessionals te ontmoeten en hen te tonen wat uw producten voor hun kunnen betekenen.

De krachtige combinatie van vakbeurs en een interactief programma biedt informatie, interactie en innovatie. 

 

Standruimte exclusief standbouw

Maximale visibiliteit en uitstraling. Voor de gehuurde oppervlakte kun je zelf een stand ontwerpen en inrichten. Dit garandeert een unieke uitstraling die past bij jouw organisatie.

Prijs per vierkante meter exclusief standbouw bedraagt:

€ 130,- p/m²

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig. Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk. De stand is voorzien van wanden, tapijt, verlichting en belettering en wordt volledig voor jou opgebouwd. Je hoeft de stand enkel naar jouw
behoefte in te richten.
Prijs per vierkante meter inclusief standbouw bedraagt:

€ 195,- p/m²

Promopoint 1

Hierbij krijgt u binnen een gezamenlijke ruimte, de oppervlakte van 4 vierkante meter inclusief een sta-tafel en twee krukken.


€ 750,-

Promopoint 2

Hierbij krijgt u een stand met een ruimte van 6 vierkante meter inclusief: sta-tafel, twee krukken, vloerbedekking, standbouw, schoonmaak van de stand.


€ 950,-

MICE Plein.

Bij deelname krijgt u een ruimte van 4m2 of 6m2 inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst-, frieslijstbelettering, spots, schoonmaak en een sta-tafel met 2 krukken op het MICE Plein.

€ 750,- / € 950,-

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.