S-PROTECTION BRENGT “SAFETY FIRST” TOT LEVEN OP FESTIVAK 2018

17-07-2018

Op 7 & 8 november zal Festivak met het thema “Safety First” de Nekkerhal in Mechelen weer inpalmen.
Als bevoorrechte partner zal S-Protection naar goede gewoonte de beveiliging op zich nemen. Een mooi moment om S-Protection en SERIS in de verf  te zetten en moderne beveiliging- en bewakingsoplossingen op evenementen echt tot leven te brengen.

UNIEKE REAL-TIME BELEVING MET S-DRONES EN S-EYES OP FESTIVAK

Innovatie en techniek zijn de sleutelwoorden in een moderne beveiliging van evenementen. Voor crowdmanagement op grote publieksevenementen zijn drones en mobiele bewakingscamera’s van groot strategisch belang om uw beveiliging in goede banen te leiden. De bezoekers van Festivak zullen zelf het nut van deze technische hoogstandjes kunnen ervaren vanuit de slimme commandowagen aan de ingang van Festivak en op de stand van S-Protection (standnummer 155).
INNOVATIE IN BEVEILIGING IS CRUCIAAL VOOR TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Danny Vandormael – CEO van SERIS en S-Protection: ”Niet alleen de samenleving maar ook de evenementenwereld zoekt haar weg in de aanpak van de toenemende terreur. Evenementen kunnen niet anders dan evolueren naar nieuwe technieken om de veiligheid van hun bezoekers te garanderen. S Protection kan daarbij helpen. Sterker nog, het is de reden waarom we S-Protection in het leven hebben geroepen. Met de overname van DMG Group hebben we de ervaring en kennis van de evenementensector gebundeld met de technologie van SERIS. Zo positioneert S-Protection zich samen met S-Protection zich samen met SERIS Security als leider in de beveiliging en bewaking voor de evenementensector in de Benelux.