Evenementenlogistiek is sleutel tot succes voor ieder evenement

24-10-2018

De nummer één hekwerkspecialist uit Best, Allfence, lanceert in november een gloednieuw concept voor eventorganisatoren; Evenementlogistiek. Hiermee zet Allfence een nieuwe standaard voor het organiseren van veilige evenementen.

In de evenementenbranche staat het neerzetten van een veilig evenement centraal. Het aantal events en bezoekers stijgt, waardoor de risico’s evenredig toenemen. Hierdoor groeit de behoefte bij organisatoren om evenementen in goede banen te leiden en zo het aantal ongelukken te beperken. Met haar nieuwe service Evenementlogistiek geeft Allfence passende adviezen, zodat organisatoren hun evenement grondig kunnen voorbereiden en alles onder controle houden.

Groeiende behoefte aan veilige evenementen
Willemijn Overwater, Accountmanager Events Allfence: “We willen continu van toegevoegde waarde zijn voor evenementorganisatoren. Met deze nieuwe dienst, waarbij crowd management slim gemixt wordt met het inzetten van hekwerk, spelen we in op een groeiende behoefte aan het in goede banen leiden van evenementen.”  Met Evenementenlogistiek als service is Allfence in staat zichzelf breder te profileren én te onderscheiden en anderzijds organisatoren praktisch te helpen met meer dan het leveren van hekwerk.

Crowd management en hekwerk
Haar ervaring met het stroomlijnen van grote groepen mensen en het inrichten van een evenemententerrein maakt Allfence tot meer dan een hekwerkverhuurder. Allfence denkt vanuit Evenementenlogistiek mee in alle relevante aspecten voor het organiseren van een probleemloos evenement. Deze kennis wordt gecombineerd met professioneel hekwerk, dat zorgt voor de geleiding van grote stromen mensen en logistieke diensten. “Op die manier streven we een veilige omgeving voor bezoekers en omwonenden na.” aldus Willemijn.

Evenementenlogistiek als uitvalsbasis
Willemijn vervolgt: ”Samen met organisatoren houden we bezoekersstromen onder controle. De kunde om kritisch mee te denken rondom crowd management is een bewezen toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze kennis op dit gebied is een onderscheidend vermogen waar we trots op zijn en die we graag als kosteloze service verder promoten. Het is de perfecte uitvalsbasis voor ieder event, groot of klein.”

Lancering tijdens Festivak
Vorig jaar tijdens Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche, lanceerde Allfence het concept ‘KiesHekje’ en dit jaar is het de beurt aan Evenementenlogistiek. Willemijn: “Tijdens Festivak presenteren we niet alleen noviteiten betreffende hekwerk, maar denken we ook aan relevante service en dienstverlening. Het is belangrijk om in te zoomen op een actuele ‘uitdaging’ van klanten en ze niet alleen met passende producten, maar ook met een aanvullende service te bedienen.”

Allfence lanceert tijdens Festivak, dat plaatsvindt op 7 en 8 november in Mechelen (BE), de campagne rondom Evenementenlogistiek en voorziet de bezoekers gratis van handige tools zoals een
whitepaper en een checklist. Ook te vinden op www.allfence.nl/evenementen/crowdmanagement