Zoeken...

Nederlands

English

Login exposanten

5-6 NOVEMBER 2025

Voor bezoekers

Over deze editie

Voor wie is de beurs

Food Fun & Entertainment

Nieuw

Festivak Meets

Partners

Blog

Terugblik

Aftermovie

Beursmagazine

2023

Informatie over deze editie

Locatie & openingstijden

Festivak Connect

Connecting the dots

Claim nu je gratis ticket

Kom naar Festivak en maak van jouw event(s) een succes.

Voor exposanten

Deelname aan de beurs?

Exposant worden

Deelnamemogelijkheden

Klaar voor bezoek

Stand reserveren

Extra informatie

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Locatie & openingstijden

Aftermovie

Connecting the dots

Brochure aanvragen

Alle informatie over exposeren in één document

Exposantenlijst Programma Blog & kennis Contact Gratis ticket
5-6 NOVEMBER 2025 Gratis ticket Voor bezoekers

Voor bezoekers

Over deze editie

Voor wie is de beurs

Food Fun & Entertainment

Nieuw

Festivak Meets

Partners

Blog

Terugblik

Aftermovie

Beursmagazine

2023

Informatie over deze editie

Locatie & openingstijden

Festivak Connect

Connecting the dots

Claim nu je gratis ticket

Kom naar Festivak en maak van jouw event(s) een succes.

Voor exposanten

Voor exposanten

Deelname aan de beurs?

Exposant worden

Deelnamemogelijkheden

Klaar voor bezoek

Stand reserveren

Extra informatie

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Locatie & openingstijden

Aftermovie

Connecting the dots

Brochure aanvragen

Alle informatie over exposeren in één document

Exposantenlijst Programma Blog & kennis Contact

Nederlands

Taal

English

Login exposanten

Gratis ticket

Maud Peeters

Onderzoeker (Onderzoekscentrum Publieke Impact - Karel de Grote Hogeschool)

Linkedin Bezoek de website

Maud Peeters (PhD) werkt als onderzoeker voor het onderzoekscentrum Publieke Impact, waar ze expertise heeft opgebouwd met betrekking tot de verduurzaming van evenementen.

Haar onderzoek richt zich vooral op duurzame catering (cateringmateriaal, voeding, kraanwater) waarbij ze de perspectieven van organisatoren en bezoekers verbindt om te komen tot gedragen oplossingen. Daarnaast is ze als docent actief binnen de afstudeerrichting Event & Project Management.

De smaak van de toekomst: hefbomen voor een plantaardig aanbod op events

Steeds meer bezoekers van evenementen staan open voor vegetarische of vegan gerechten: 13% geeft er expliciet de voorkeur aan en de helft heeft geen bezwaar tegen een volledig plantaardig aanbod. Hoe kunnen we dit draagvlak verder verbreden en omzetten in de praktijk? Welke strategieën en interventies stimuleren écht duurzame keuzes? En welke waardering geven bezoekers aan een volledig plantaardig aanbod op vlak van smaak en variatie? In deze presentatie delen we hefbomen en succesfactoren vanuit praktijkonderzoek (interviews, testcases en panelbevraging).
Meer over deze lezing

Donderdag 14:30-15:00 • Keynote 3 | RollOut events

Terug naar het overzicht

Bezoek Festivak en maak van jouw event(s) een groot succes!

Bezoek Festivak!

Wil jij tot in de puntjes verzorgde evenementen neerzetten waar mensen nog lang over napraten? Op Festivak vind jij alle (toe)leveranciers, inspiratie en inzichten om jouw bezoekers te verrassen! Sluit samen met je vakgenoten het buiten evenementenseizoen af, mis het niet!
Gratis tickets