Start To Sleep - Goed slapen bij onregelmatige werktijden, stress en alcohol

WOE 16:15 - 16:45

Keynote 1

Hoe leer je vlot inslapen en doorslapen? Wat met slaapmedicatie, alcohol, deadlines, piekeren,..? En wat met onregelmatige werkuren, een drukke job en slaapmythes?

Niet iedereen heeft 8u slaap nodig. Slaap is even verschillend als je schoenmaat!
Je hebt trouwens 3x meer kans om te overleven zonder eten dan zonder slaap.

Er kwam vanuit alle windstreken vraag naar haar slaapcoaching en daarom startte Annelies met online slaapcoaching, schreef ze het boek 'Start To Sleep' een geeft ze slaapworkshops in bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring hielp zij al duizenden slechte slapers bij haar in de praktijk en online maar ook in bedrijven als slaapcoach voor werknemers.

Gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie insomnia leert Annelies iedereen, doormiddel van de juiste info, tips & tricks, weer goed slapen! 

Net als een slaaptekort is ook té veel slapen schadelijk, één op twee slaapt chronisch slecht en in bedrijven kan een slechte slaaphygiëne zelfs leiden tot 5 à 9 extra ziektedagen per werknemer per jaar. Bij slechte slapers is er een verhoogde kans op depressie en burn-out, verminderde concentratie, veiligheid en prestaties op het werk, mentale & lichamelijke zwakte, gewichtstoename, kans op gezondheidsproblemen,... noem maar op!

Omdat iedereen recht heeft op een gezonde, kwalitatieve nachtrust geeft Annelies je een pak bruikbare tips & tricks mee om je slaappatroon zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te organiseren!