De Festival Ticketing Masterclass: Van je eerste ticket tot een uitverkocht festival

WOE 12:45 - 13:15

Keynote 2

Attentie, festival- en evenementenorganisatoren! We zijn verheugd om je mee te nemen voor een kijkje achter de schermen bij de langdurige samenwerking tussen Eventix en Extrema Outdoor, een van de toonaangevende festivals in België. Bereid je voor op de ultieme ticketing masterclass waarin we onze waardevolle inzichten met je delen.

Onze gezamenlijke reis begon toen This is Live Group de uitdaging aanging om meerdere bedrijven onder één entiteit te beheren. Samen bedachten we strategieën om het ticketingproces van meerdere evenementen te beheren, terwijl zorgden voor effectieve marketingtactieken - denk aan niet-lineaire shopervaringen, gerichte tickettypes, gedetailleerde bezoekersinzichten, op maat gemaakte marketingcampagnes en de voordelen van een open API omarmen.

De nieuwste technologieën en trends zullen de manier waarop evenementen worden georganiseerd opnieuw definiëren. Verken ze samen met ons en blijf de concurrentie een stapje voor. Van je eerste ticket tot een uitverkocht festival - ook jij kunt onvergetelijke, meeslepende festivalervaringen creëren voor je bezoekers. Tot ziens bij Festivak!