Wil jij werken voor o.a. Formule 1, Champions League en Tomorrowland?

Wil jij werken voor o.a. Formule 1, Champions League en Tomorrowland?

MTD

MTD - Wereldwijd partner in tijdelijke wateroplossingen

Veilig drinkwater uit de kraan met de juiste druk. Probleemloze en milieuvriendelijke afvoer van afvalwater. MTD zorgt voor water over de hele wereld. MTD is een familiebedrijf, opgericht in 1987. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, Nederland in een complex van 17.000m2. We werken met 150+ medewerkers en 100+ freelancers tijdens het hoogseizoen. MTD is wereldwijd marktleider met meer dan 1500 succesvol uitgevoerde projecten per jaar. Wij zijn een 24/7 service gedreven organisatie met kantoren en magazijnen in 11 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific & Noord- en Zuid-Amerika.

Werken bij MTD is werken bij en bouwen aan een groeiend Internationaal opererend bedrijf op het gebied van tijdelijke waterinfrastructuren, voor zowel drinkwater als afvalwater. Samen met je enthousiaste en gedreven collega’s werk en bouw je mee aan grote aansprekende projecten in de industrie, expo- en evenementbranche. Waaronder Tomorrowland, Sziget, Lowlands, Olympische Spelen, WK wedstrijden, Formule 1, beurzen in de RAI en Jaarbeurs, vluchtelingen kampementen en noodhospitalen.

Je maakt deel uit van een bedrijf dat elke dag bezig is met duurzaamheid. Ons respect voor water zit verankerd in ons DNA, en we zijn gepassioneerd om met onze duurzaamheidsinitiatieven water te besparen en de waterbalans wereldwijd te verbeteren. Onze diverse teams, innovaties en proactieve service kunnen in elke projectfase het verschil maken.

We werken met een can-do mentaliteit; we steken dagelijks de handen uit de mouwen om met passie en lef diensten te leveren, waardoor het succes van onze klanten wordt versneld. Al onze medewerkers wereldwijd zijn ervaren en goed opgeleid. Training en opleiding zijn speerpunten binnen onze organisatie. De inzet en onvoorwaardelijke beschikbaarheid van onze medewerkers maken ons bedrijf tot wat het nu is. En daar zijn we trots op. Deel jij dezelfde waarden als MTD?

Er staan verschillende vacatures open, zo kun je bij MTD aan de slag als Field Engineer, Project Manager, Tender Manager, Communicatie Manager, Jr. Receptionist/Telefonist, HR Director en Jr. HR medewerker. Klik hier voor meer informatie.