WiFi4Rent

WiFi4Rent

WiFi4Rent is al 15 jaar de ICT Dienstverlener welke gespecialiseerd is in de verhuur van tijdelijke internet- en netwerkoplossingen voor evenementen en projecten op locatie. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals het leveren van 4G/5G WiFi-hotspots, tijdelijke internetverbindingen en professionele (draadloze) netwerkoplossingen.

WiFi4Rent richt zich op de zakelijke markt, waarbij hun diensten vaak worden ingezet op evenementen, congressen, beurzen, festivals en andere tijdelijke projecten waarbij een betrouwbare internetverbinding van essentieel belang is. Denk dan aan betaalsystemen, toegangscontrole (publiek & medewerkers) en online geluidsniveaumetingen. Het bedrijf levert de benodigde hardware, installeert de netwerkoplossing op locatie en neemt het 24/7 in beheer, zodat u zich kunt concentreren op uw evenementen of projecten.

Het bedrijf onderscheidt zich door de kwaliteit van hun dienstverlening, waarbij ze zorgen voor een betrouwbare en veilige internetverbinding die voldoet aan uw eisen en wensen. Met een flexibele en klantgerichte aanpak, leveren zij op maat gemaakte oplossingen.

Kortom, WiFi4Rent biedt tijdelijke ICT diensten aan voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar betrouwbare en flexibele oplossingen voor hun tijdelijke evenementen en projecten op locatie.