Swanenberg IJzer Groep

Swanenberg IJzer Groep

Vakmensen in rijplaten en vloerbeschermende oplossingen

Voor rijplaten en andere vloerbeschermende oplossingen moet u bij Swanenberg zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van evenementen. Onze tijdelijke wegen vormen de infrastructuur van uw festival.

Wij denken verder mee

Er komt heel wat kijken bij het verzorgen van rijplaten, zowel in staal als kunststof en polyester. Beleving, flexibiliteit en ervaring zijn de voordelen van Swanenberg op dit gebied. Wij denken met u mee en dragen oplossingen aan. Daarbij gaan we net een stukje verder dan anderen in de markt. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Onze chauffeurs verzorgen niet alleen het transport, maar kunnen ook de logistieke inrichting van uw evenement op zich nemen. Wij weten waar we over praten door de ervaring die we hebben. Swanenberg zet zich in voor langetermijnrelaties met zowel klanten als personeel. U kunt dus rekenen op bekende gezichten en Brabantse gemoedelijkheid.

De basis is onze kracht

Doordat wij vaak als eerste komen en als laatste gaan, maken wij het festival van het begin tot het eind mee. We leggen de basis en daar heeft uw evenement vaak profijt van. Doordat we dit al jaren doen, kennen we de wensen van de mensen met wie we samenwerken. Dat is onze kracht. Op ons kun je bouwen!