Stager B.V.

Stager B.V.

Een tool voor je hele team. Planning software, event marketing tools en een online ticketing systeem in één.

Stager biedt meer overzicht en laat iedereen efficiënter werken. Hierdoor krijg je tijd, energie en focus om je publiek te bereiken en meer tickets te verkopen. 

Online ticketing systeem.

Ons online ticketing systeem is eenvoudig te stylen en naadloos te integreren in je website. Probleemloos event tickets verkopen op mobiel of tablet, real time overzicht in je sales en vol online marketing snufjes. Groepstickets, actiecodes, lidmaatschappen of gastenlijsten. You name it, we’ve got it! 

Event marketing platform.

Wij geloven in de kracht van target marketing en weten dat het gericht benaderen van mensen het meeste succes oplevert. We combineren email marketing software met online marketing tools, data feeds en een CRM systeem met klantprofielen. Zo bereik je het juiste publiek op het juiste moment met de juiste boodschap.  

Event planning software.

Om alle processen intern te versimpelen gebruik je onze plan tools. Personeelsroosters aanmaken en vullen op basis van beschikbaarheid of je pre-productie stroomlijnen van show advancing tot het uitsturen van itineraries - het is allemaal mogelijk in Stager. En op de avond zelf check je de maatwerk draaiboeken in de Stager app.