SnowWorld NV

SnowWorld NV

Over SnowWorld
Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u bij de beste skihal van 2017 & 2018! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bieden u 365 dagen per jaar deze unieke mogelijkheid! 

SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes en een kinderland. Naast een beginnerspiste en een funpark beschikt Zoetermeer over Europa’s steilste indoorpiste van 300 meter. In SnowWorld Landgraaf is de langste indoorpiste van de Benelux te vinden. Ook beschikt Landgraaf over een officiële FIS Rennstrecke en 6-persoons stoeltjeslift. Beide locaties hebben een piste voor zowel beginners als gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is. Overnachten in Landgraaf doet u in het eigen ****hotel. Actief buiten de piste? Dat kan op het omnistadium in Zoetermeer of in Europa’s grootste klimpark in Landgraaf.

SnowWorld staat garant voor optimale service en kwaliteit voor elke doelgroep. Naast de topkwaliteit van onze sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van de prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie.

Ook op culinair gebied zal er niets ontbreken. Geniet van een heerlijke kaas-, vlees- of visfondue, typische wintersportgerechten, heerlijke buffetten of een uitgebreid 3-gangen diner.

Zakelijk
SnowWorld brengt de elementen inspanning en ontspanning bij elkaar. De verschillende unieke faciliteiten die SnowWorld te bieden heeft vormen de essentiële ingrediënten voor succesvol ondernemen. De ruim gefaciliteerde zalen en gezellige après-ski bars zijn dé ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en andere gelegenheden tot 2000 personen!
 

SnowWorld Landgraaf                       SnowWorld Zoetermeer
Witte Wereld 1                                   Buytenparklaan 30
6372 VG Landgraaf                           2717 AX Zoetermeer
T: 045 – 54 70 700                             T: 079 – 3 202 202
F: 045 – 54 70 777                             F: 079 – 3 202 229
E: landgraaf@snowworld.com          E: zoetermeer@snowworld.com