Rick Schreuder De VerhalenVerteller.

Rick Schreuder  De VerhalenVerteller.

VERHALEN VERTELLEN EN DE MEERWAARDE. 

Rick deelt verhalen met verbeeldingskracht en geeft workshops op uw evenement.

Als voedsel voor de gedachten, als verbinding (rode draad) op uw evenement, als tussendoor ter vermaak, lardering van het programma, geschikt voor verdieping en versterking van uw thema’s.

Gebruik je verbeeldingskracht en je verhaal komt over, wordt herinnert. 


We hebben allemaal een verhaal.

U hebt een verhaal, uw gasten hebben een verhaal.

Hoe vertel jij je verhaal en breng je de boodschap pakkend over? Hoe houd je de aandacht vast (boeien) en neem je de luisteraars mee?

Uw bijeenkomst vertelt een verhaal.

Maar komt uw boodschap/thema helder over. Daar liggen mogelijkheden om het verhalenvertellen in te zetten om uw bijeenkomst onderscheidend te maken.

Wat blijft bij en wat vertelt uw gast enthouasiast door. 

We hebben allemaal behoefte aan een pakkend en goed verhaal. Maar vooral ook aan een goede verteller, die ons mee neemt.

Geef uzelf en uw deelnemers/gasten de kans zich te bekwamen met o.a.

Workshops : de 4 elementen methode en de 5 W's.

Een goede verhalenverteller. Rick voegt iets bijzonders toe en maakt het verschil tijdens uw bijeenkomst bijv: als opening, in een pauze of vooraf gaand aan een spreker. 

 

Wat zijn de mogelijkheden op een rij:

Denk aan:

- intermezzo's met  zorgvuldig gekozen verhalen. (maatwerk?)

- workshops: vertellen in een notendop. Van een korte pitch tot  unique selling point en uw storytelling van een merk of bedrijf. 

- meetingdesign: laat Rick meedenken en meekijken naar het ontwerp van uw bijeenkomst, nog voordat de uitnodigingen de deur uit gaan. Zijn 30 jaar ervaring in de entertainment geven u en uw bijeenkomst nieuwe inzichten en kansen zich te onderscheiden. Alles vanuit het vertellen van een verhaal en de beleving ervan. 

Kom langs in stand 113 en KOM OP VERHAAL !!

Dan zie je wat een verhalenverteller aan jouw evenement kan toevoegen. Vraag naar de ongekende mogelijkheden die zo logisch zijn dat je er niet direct aan denkt. 

Beter nog!

Maak kennis en een afspraak voor na de beurs. Dan hebben we rustig de tijd en kunnen we inzoemen op uw bijeenkomst.


Rick Schreuder  Stand 113.