Relivo

Relivo

Ontgrendel de Magie van Herinneringen met Relivo: Verhef Jouw Evenementen met Gepersonaliseerde Event Ervaringen

Bij Relivo zijn we toegewijd aan het transformeren van jouw evenementen in onvergetelijke ervaringen. Stel je een wereld voor waarin elke deelnemer een gepersonaliseerde fotogalerij ontvangt, dankzij de magie van gezichtsherkenning. We cureren dierbare herinneringen die de banden versterken en blijvende indrukken creëren.

Onze Kenmerken:

Memories Platform: Naadloos verzamel en organiseer evenementfoto's en video's, gepersonaliseerd voor elke deelnemer.

GDPR-Compliant Sharing: Deel herinneringen veilig met GDPR-naleving in gedachten. Contactlijst opbouw: Verzamel de e-mails/telefoonnummers van deelnemers wanneer ze hun foto's zoeken.

Gepersonaliseerde Prints: Kies uit verschillende ontwerpen en maak oprechte bedankkaarten met jouw event foto's.

Onze use cases:

Herbeleef de Ervaring: Jouw evenementfoto's zijn gekoppeld aan jouw toegangsticket, wat zorgt voor een veilige bewaring van jouw dierbare momenten.

Gepersonaliseerde Marketingcampagnes: Deel op maat gemaakte inhoud, inclusief die dierbare herinneringen, via gepersonaliseerde e-mails of tekstberichten.

Foto crowd sourcing: Laat iedereen hun beste moment delen, om content van de attendees te verzamelen tijdens het event.

 

Ontdek de magie van Relivo en maak jouw evenementen echt onvergetelijk. Bezoek www.relivo.io en begin aan een reis van gepersonaliseerde ervaringen!

Neem contact met ons op via info@relivo.be voor meer informatie. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Contactinformatie:

Telefoon: +32478/436579

E-mail: info@relivo.be