RACING.RENT

RACING.RENT
Opzoek naar een echte eyecatcher , wilt u uw merk promoten ? RACING.RENT ontwikkeld, verkoopt en verhuurt gethematiseerde racebanen en simulators. 
 
 
Wereldwijde primeur 
 
Gethematiseerde slotracebanen werden nog nooit op commercieel niveau gebouwd. De speciale modelbouw technieken zorgen voor een specialistische en vooral ook tijdrovende klus. Door de decorateurs die wij in ons team hebben is het mogelijk voor een verantwoordelijke prijs deze banen te verkopen. 
 
Porsche_slotracebaan
Aandacht voor klanten 
 
Organiseer een mini grand-prix , prijzen voor de snelste tijd of laat klanten vrij racen. Genoeg aanknopingspunten om de publiciteit  plaatselijk op te zoeken. 
 
Door de nieuwste digitale technieken van Carrera kun je met meerdere auto's op 1 slot rijden en inhalen via je joystick. Je tank loopt leeg en daarom moet je op tijd de pit in om te tanken. Rij niet te snel door de bocht want anders ga je de grindbak in. 
 
Voor alle leeftijden 
 
Onze slotracebanen zijn geschikt voor alle leeftijden, onze racebanen zijn digitaal in te stellen op moeilijkheidsgraad. Wilt u liever een meer op volwassenen gerichte racebaan ? Huur of koop onze RC off-road banen. Door middel van op afstand bestuurbare auto's moet men proberen te hindernissen te trotseren. 
 
RC offroad baan
 
Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen ? Maak vrijblijvend een afspraak via www.racing.rent