Power Logistics Services B.V.

Power Logistics Services B.V.

Power Logistics levert wereldwijd duurzame tijdelijke stroom- en verlichtingsoplossingen voor allerlei soorten evenementen. Met meer dan twintig jaar ervaring en een gewaardeerde reputatie, is het bedrijf een betrouwbare bron van expertise in podiumvermogen, site-elektriciteit, distributie, projectbeheer en verlichting voor concerten, festivals, tentoonstellingen, conferenties, feesten, prijsuitreikingen en sportevenementen.

Het bedrijf heeft een sterke focus op efficiënt en verantwoord energiegebruik. Door voortdurend onderzoek naar alternatieve brandstoffen en het verkennen van nieuwe methoden streeft het naar maximale koolstofefficiëntie bij zowel ondersteunde evenementen als dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Daarnaast werkt het nauw samen met klanten om het brandstofverbruik te verminderen en daarmee de CO2-uitstoot te beperken.

De ontwikkeling van op maat gemaakte energiemonitoringsystemen en het gebruik van batterij-opslag spelen een cruciale rol in het behalen van een gemiddelde brandstofreductie van 20% tijdens de evenementen waarop ze worden toegepast.

Power Logistics heeft vele prestigieuze prijzen ontvangen, met name voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en milieubewuste initiatieven.