PAS SECURITY

PAS SECURITY

P.A.S. is een bewakingsonderneming opgericht door ervaren mensen uit de bewakingssector
afkomstig uit Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Door het bundelen van onze jarenlange ervaring willen wij u als klant een goede service bieden en dit waar en wanneer u dit wenst. Wij bieden bewaking op maat!

Het succes van een bedrijf op lange termijn begint bij een optimale veiligheid. Voor de bewakingsagenten van P.A.S. is het meer dan enkel controlerondes lopen. Zij hebben technisch inzicht alsook preventief oog voor organisatie en verantwoordelijkheid.

Onze bewakingsagenten zijn de aangewezen personen om de orde te handhaven en de veiligheid te verzekeren op een vriendelijke, respectvolle, stipte, discrete maar toch kordate manier. Zij kunnen ingezet worden voor verschillende bewakingsopdrachten zoals bewaking van goederen met of zonder hond, parking, industrie, hotel, ziekenhuizen, bedrijfsfeesten, onthaal, receptie,….

Bewakingsagenten van P.A.S. zijn opgeleide agenten met ervaring op gebied van crowdcontrol en conflicthantering.

Zij werken discreet met respect voor iedereen en stralen rust en vriendelijkheid uit. Onze bewakingsagenten zijn steeds alert om in te grijpen en/of bij te sturen waar nodig en zullen u als klant steeds met raad en daad bijstaan.

Voor, tijdens alsook na de opdracht kan een verantwoordelijke postoverste van P.A.S. dan ook samen met u alles evalueren zodat u als klant kan bijsturen indien nodig. Dit om de continuïteit en de doorgroeimogelijkheden te verzekeren.

Voor bepaalde opdrachten (bv. werven, goederenbe-waking voor, tijdens en na evenementen, parkings, backstage) kan bewaking met hond een meerwaarde bieden zowel overdag als ‘s nacht. Bewaking met hond heeft zijn voordelen: het heeft een preventief effect, een hond merkt sneller probleemsituaties op, hond en begeleider kunnen samen het gevoel van veiligheid versterken. De bewakingsagent is een goed opgeleide hondenbegeleider die samen met zijn hond één team vormt.

P.A.S. verzorgt ook het onthaal en de security tijdens uw privé-feest, galadiner of bedrijfsfeest.
Op vraag van de klant komen de agenten in verzorgd maatpak en verwelkomen zij uw gasten of klanten op een vriendelijke en professionele manier. Indien er ongenode gasten of klanten zich zouden aandienen, worden deze geweerd zonder dat u als gastheer zich hier druk om moet maken. Ook als er zich problemen zouden voordoen staan onze agenten paraat om in te grijpen op een kalme maar kordate manier.

P.A.S. is ook bevoegd om vaststelling van materiële feiten uit te voeren.
Natuurlijk is het nooit leuk om een retributiebon achter je ruitenwisser aan te treffen en soms word je daar wel eens boos om. Het is echter een noodzakelijk kwaad waar onze mensen goed voor opgeleid zijn. Naast de controlefunctie heeft de parkeerwachter tevens een aanspreekfunctie op straat.