Olssen - slimme garderobelockers

Olssen - slimme garderobelockers

Heeft u vast of tijdelijk een slimme lockeroplossing nodig, bijvoorbeeld voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen tijdens een of meerdere evenement(en)? Dan hebben wij de perfecte oplossing!


Onze lockers zijn hufterproof: dikker staal dan gebruikelijk en deurtjes met extra profielen en versterkt hang- en sluitwerk. Door het gebruik van Keynius smart locking hoeven gebruikers alleen maar een QR code te scannen om een locker te reserveren, betalen en openen!

Op onze stand kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig dit werkt. Poppodia als Paradiso, Melkweg, 013, Patronaat en Paard zijn tevreden gebruikers van onze lockers. Geen personeelsissues, kwijtgeraakte eigendommen en wachtrijen meer bij aanvang en uitloop.

Sinds kort bieden wij ook tijdelijke lockers aan, die u kunt inzetten bij binnen - en buitenevenementen.

De mooie, robuuste lockers zijn 25 x 30 x 40 cm groot. De lockers zijn geplaatst in locker walls van 16 vakken, met een totale afmeting van 220 x 60 x 40 cm. Door de mooie blauwe coating (RAL 5010) passen deze lockers bij elke omgeving.

Ook bieden wij slimme lockers in een 20 voet zeecontainer. Hierin zitten 244 lockers die middels smartphone of touchscreen te reserveren en bedienen zijn. 


Olssen zorgt voor de volledige afhandeling van uw tijdelijke (of vaste) lockers. Wij komen ze bij u plaatsen en weer ophalen, en regelen de gehele administratie. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen, zoals transport, administratie, hosting en eventuele kosten voor betalingsverkeer.
De lockers kunnen eenvoudig worden bediend middels het scannen van de QR code op de lockers. Het claimen, betalen en bedienen verloopt via de webpagina die uw branding heeft.


Betalen uw gasten, klanten of bezoekers voor het gebruik van de locker? Dat kan bijvoorbeeld vooraf bij reserveren (iDeal), maar ook ter plekke met PIN of bijvoorbeeld QR code (ook ideaal voor tegoed- of kortingsbonnen). Een gunstige ROI is zo eenvoudig onder handbereik!