Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Brussels North

Welkom in Nekkerhal-Brussels North, één van de meest unieke eventhallen in Europa! 

Ben je nog op zoek naar een ruimte voor een beurs, congres, product launch, ceremonie of bedrijfsfeest, Nekkerhal – Brussels North is graag uw partner.

Deze locatie bestaat uit:

  • 1 eventhal opsplitbaar in 6 secties
  • 1 instapklare blackbox: Nekkerbox
  • Op een oppervlakte van 18.454 m2

Extra troeven: geen steunpilaren (volledig vrije ruimte), natuurlijke verlichting, ruimte voor catering op maat.

Multifunctioneel

Het multifunctionele karakter maakt van de hal de ideale locatie voor het organiseren van elk soort evenement. Door middel van een mobiele wand kan de Nekkerhal opgedeeld worden in 6 verschillende secties. 

Vlot bereikbaar

De Nekkerhal is gelegen net buiten de ring van Mechelen en is vlot bereikbaar via de E19. De eigen parking biedt plaats aan 1.500 wagens, maar ook op de omliggende parking is plaats voor 750 wagens.

Nekkerbox

Op zoek naar de perfecte feestlocatie? Nekkerbox, dé enige instapklare blackbox van Mechelen, is jouw oplossing! Deze eventruimte (in Nekkerhal) is ideaal voor corporate events, bedrijfsfeesten, congressen, exposities of concerten vanaf 100 tot max. 2500 personen.

Multifunctioneel: Nekkerbox is multifunctioneel en inspirerend. De neutrale aankleding en het technisch grid op motoren maken het pad vrij voor

een eigen creatieve invulling van de ruimte. De Blackbox heeft een totale oppervlakte van 2.422 m2 en kan omgebouwd worden in 3 aparte zones.

Toegewijde en stressvrije organisatie: Bij elk event dat u organiseert in Nekkerbox, krijgt u een toegewijde Project Manager die uw project van A tot Z opvolgt.

We denken na over de juiste format, de ideale partners, de creatieve invulling...