Molotov Drinks

Molotov Drinks

Molotov Drinks is een onderdeel van Molotov Events. Molotov Events is al 25 jaar actief in de professionele publieks- & bedrijfscatering en verstrekt al meer dan 20 jaar een breed scala aan pre-mixed cocktails & (mix)- dranken op publieksevenementen. De unieke combinatie van onze jarenlange kennis over cocktails en het beschikken over de juiste techniek heeft ervoor gezorgd dat we een van de bekendste namen in de branche zijn. Vanaf het produceren tot en met de uiteindelijke bereiding, zorgen wij ervoor dat onze (mix)- dranken en cocktails betrouwbaar en uitzonderlijk zijn. Daarom hebben wij gekozen voor het innovatieve ontwerp van het KeyKeg-systeem dat is gebaseerd op jarenlang onderzoek en praktijkervaring. Dat vertaalt zich direct naar de kwaliteit van onze (mix-) dranken in onze eenmalige lichtgewicht fusten. Met het Keykeg-systeem gaan kwaliteit en veiligheid in de gehele keten hand in hand; van afvullen en transport tot en met het tappen en serveren in de horeca. 

Onze pre-mixed dranken bieden de perfecte basis voor een heerlijke cocktail en zorgen voor een snelle en gemakkelijke bereiding. Na het vullen van een glas met ijs, de pre-mix en een leuke garnering is de drank ready-to-serve.

Wij hebben een mooi assortiment van onze pre-mixed cocktails & (mix)- dranken voor u samengesteld die u eenvoudig en snel kunt bestellen in onze webshop: www.molotov-drinks.nl