Mobile Locker NV

Mobile Locker NV

Mobile Locker levert kwaliteitsvolle, innovatieve en op maat gemaakte lockers voor festivals, campings & evenementen. 

Enkele usp's onderscheiden ons van de concurrentie:

1. Data:
Transparante data zodat je ten allen tijde een overzicht hebt van het aantal verhuurde lockers en de bijhorende inkomsten in realtime. Ideaal om planning en plaatsing van voldoende lockers te voorzien op je huidige en toekomstige event(s). Er is ook de mogelijkheid om reservaties aan te nemen.

2. Mobiel:
Plaats en verplaats eenvoudig de mobiele units op de ruimtes die beschikbaar of nodig is op jouw evenemententerrein of festival. Ook zeer handig om mobiele units te plaatsen op verschillende locaties van (festival)campings. We optimaliseren elke vierkante meter!

3. Geen infrastructuur nodig:
Geen opbouw vooraf nodig! Mobile Locker heeft enkel een elektriciteitskabel nodig. Wij installeren en halen de lockers zodat jij zonder zorgen blijft. In een mum van tijd kunnen we duizenden lockers plaatsen en online zetten.

4. Cashless payments:
Integratie van cashless payments mogelijk. Laat de bezoeker betalen met jouw cashless betaalsyteem dankzij onze eenvoudige en krachtige API waar verschillende soorten software aan gekoppeld kunnen worden. Tijdens en na het event kan je realtime bekijken hoeveel lockers er in huur zijn of zijn verhuurd, welke type locker het beste scoort…

5. Autonoom & Geautomatiseerd:
Onze mobiele lockers zijn volledig autonoom te beheren. Zo kunnen de lockers 24u op 24u ingezet worden zonder dat er personeel moet worden voorzien. Via de terminal aan de locker unit kan een bezoeker alle handelingen zelf eenvoudig uitvoeren. We voorzien altijd meerdere betaalopties zodat ze ook offline autonoom kunnen blijven functioneren.