MatrixDecor Bvba

MatrixDecor Bvba
MatrixDecor is de nieuwe speler op de markt van kadersystemen met grote gaten. Met de introductie van MatrixDecor wordt de markt verder opengetrokken en raken vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd. De wet van vraag en aanbod legt uit wat dit met de prijs kan doen...

De producten van MatrixDecor werden ontworpen rekening houdend met opmerkingen en bevindingen van ervaren standenbouwers. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Door de materiaalkeuzes en assemblagemethodes hebben onze producten een veel langere levensduur waardoor het rendement van uw aankoop bij ons veel hoger ligt.

Uiteraard is ons systeem combineerbaar met de systemen die u reeds heeft. Behoorlijk wat gebruikers in België en Nederland gaven ons reeds het vertrouwen. MatrixDecor werkt volgens het EFQM model. Opmerkingen van klanten worden steeds in acht genomen om zo onze producten en productieproces constant bij te schaven.

MatrixDecor wil een volwaardige partner zijn die kwalitatieve, duurzame en op tijd geleverde producten aanbiedt tegen een correcte prijs. Daarnaast biedt MatrixDecor zijn producten ook in verhuur aan. Zo vangt u makkelijk éénmalige tekorten op en hoeft u niet alle specials zelf te financieren. Door onze grote stock kunnen wij u ook assisteren bij het aannemen van grote projecten.