Luna Bellydance

Luna Bellydance

Luna en showteam Indirah verzorgen smaakvol entertainment voor elk type feest in de sfeer van 1001 nachten. 

Een show van een buikdanseres is geschikt voor onder andere huwelijks- en jubileumfeesten, themafeesten, verjaardagsfeesten, hennafeesten, bedrijfs- en personeelsfeesten, multiculturele evenementen, festivals, etc...

Onze optredens zijn steeds smaakvol en geschikt voor elk publiek. Kinderen, maar ook ouderen zijn dol op de kleurrijke accessoires en fonkelende kostuums! 

Buikdanseres met kinderen

Door in zee te gaan met Luna Bellydance haalt u een professionele artiest aan boord. Onze optredens worden steeds op maat van het evenement uitgewerkt en zijn tot in de puntjes verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos, gaande van een korte show met 1 danseres, tot een avondvullend programma met het showteam, al dan niet in combinatie met een mini-workshop. 

Showteam Indirah en Brahim

Wij verzorgen bovendien evenementen doorheen heel de Benelux, waren reeds te gast in België, Nederland, Duitsland etc... Het showteam won ook al meerdere internationale prijzen op danswedstrijden met hun dynamische choreografieën. 

Enkele referenties zijn o.a.: de zondagsmarkten in Genk, De Weyerkesfeesten, Benefiet Plan België, de Beiaardfeesten in Meise, optredens voor "Week van de Smaak" voor Gemeente Riemst, Zorgbedrijf Antwerpen, The Greatest Dancer, Toneelvereniging Ons Genoegen, Toerisme Wervik, WZC 't Kempken etc...

Onze shows omvatten verschillende stijlen binnen de oriëntaalse dans, gaande van klassieke buikdans, moderne fusion bellydance, traditionele folklore tot zelfs Spaans-Arabische stijlen.