Lift Events

Lift Events

Liftevents neemt je mee, hoog in de lucht… Voor een adembenemend uitzicht over jouw evenement!

Aan boord van onze shuttle zijn zitplaatsen voorzien voor 14 personen, plus 1 tot 2 obers of koks. De shuttle is voorzien voor catering en heeft verwarming, en een geluid- en beeldsysteem. Wij bieden 3 concepten aan: de Skywatch, Catering Flight en Escape Game. Deze kunnen eventueel ook gecombineerd worden.

De Skywatch van Lift Events is een luchtattractie waarbij je door een kraan tot op 55 meter hoogte wordt gebracht. Aan boord van onze shuttle zit je veilig en comfortabel en kan je genieten van het magnifieke uitzicht. Eventueel kan je deze attractie nog uitbreiden met hapjes en drankjes. Of je kan deze ervaring nog koppelen aan een spannende escape game.

Een Catering Flight is genieten van een aperitiefje of een hapje op hoog niveau. Een wijn- of bierproeverij, een glaasje bubbels, een cocktail, culinaire hapjes, … het is allemaal mogelijk. En dit alles hoog in de lucht terwijl je van het uitzicht geniet. Wij zorgen voor alles.

De Escape Game is een opwindend teambuildingspel vol onverwachte wendingen, hersenkrakers en actieve opdrachten. En heel uniek: de helft van je groep hangt tijdens de opdrachten op een platform hoog in de lucht en stijgt naarmate het spel vordert hoger en hoger.

Wat is de maximumcapaciteit?
In totaal heeft onze shuttle een capaciteit van 15 personen. Er kunnen 14 deelnemers plaats nemen op de stoelen rondom de tafel en er kan 1 persoon in het midden van de shuttle staan.

Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen?

 • Op- en afbraak van de shuttle
 • Kraan met kraanmachinist
 • Generator voor stroomvoorzieningen
 • Personeel: 4 personen (inclusief kraanmachinist)
 • Koeling voor drank
 • LED sfeerverlichting
 • Verwarming
 • 360° geluidsinstallatie

Wat is er niet in de prijs inbegrepen?

 • Transport
 • Verplichte opstellingskeuring
 • Catering

Hoe lang duurt de Sky Watch? En hoeveel deelnemers kunnen naar boven?
De tijdspanne die de deelnemers boven innemen wordt aangepast aan de drukte van het evenement. Meestal blijven ze 5 minuten boven en zijn we 5 minuten bezig met deelnemers te laten in- en uitstappen. Er kunnen dus 6 groepen van 14 personen per uur naar boven (wat in totaal op 84 deelnemers per uur komt).

Hoe zit het met transport en kostprijs?
Wij zorgen voor het transport. Transportkosten worden per km aangerekend aan 1 euro per kilometer.

Wat is de maximumhoogte?
De maximale mastlengte van de kraan is 60 meter, de shuttle zal dus op een hoogte van 55m hangen.

Zijn er eigen reclamemogelijkheden zoals vb: banner, vlag, etc?
Ja, er zijn verschillende reclamemogelijkheden voor bedrijfsevenementen zoals bijvoorbeeld: TV-schermen om reclamefilms op af te spelen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag en worden besproken met de klant in functie van de wensen en mogelijkheid. Stuur ons gerust eens e-mail of bel ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Wat is de benodigde werkruimte bij het huren van onze SkyWatch?
Voor de volledige opstelling met kraan en shuttle, inclusief de veiligheidszone moet je rekenen op een grondvlak van 36 x 25 meter.

 

https://youtu.be/VxXDgOpYt-4