LED IBC

LED IBC

Wil je een coole eyecatcher voor je volgende evenement? Je kunt rekenen op Woodpeckers voor de installatie van LED IBC's in combinatie met andere uniek uitziende constructies!

LED IBC festival Pepingen

Het product is eenvoudig. Het is een standaard IBC-tank met een geïntegreerde palletbasis waardoor het stapelbaar is. Het heeft een mooie industriële uitstraling en is zeer stevig. Daarom is het heel eenvoudig om structuren te creëren. Bijna net zo eenvoudig als bouwen met LEGO!

Wij hebben recent een dj-booth, een tafel, een danselement en een bar geïntegreerd in de containers. Wij kunnen ook voor extra decoratie op de container zelf zorgen! Verder kan je ze gebruiken als entreepad, achterwand, looppad, piramide en voor videoprojectie. Het handige aan deze containers is dat ze stapelbaar zijn, dus er zijn oneindig veel manieren van toepassing!

LED IBC stapelbaar LED IBC met groen decoratie LED IBC dj booth LED IBC danselement

Je kan ze als decoratie gebruiken, voor een lightshow, samen met een rookmachine, binnen, buiten,... De kleuren kan je zelf kiezen of aanpassen op het moment zelf doormiddel van een DMX controller.