Lamberink Reuzenraden Verhuur

Lamberink Reuzenraden Verhuur

Lamberink ferris wheel at the Next Web Conference in 2022: Draai Mee op het Ritme van Spektakel!

Stap in een wereld waar hoogte, innovatie en spectaculaire uitzichten samenkomen! Lamberink Events presenteert met trots haar majestueuze reuzenraden, dé ultieme toevoeging aan elk evenement, festival of promotiecampagne.

Onze reuzenraden torenen maar liefst 33 meter boven het publiek uit en zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Bovendien zijn ze TÜV SÜD gecertificeerd, waarmee we niet alleen een adembenemend uitzicht garanderen, maar ook veiligheid volgens de hoogste normen.

Droom je van een event dat tot in de wolken reikt? Met een Lamberink reuzenrad maak je een onuitwisbare indruk. Het vormt niet alleen een iconisch middelpunt, maar boost ook je evenementpromotie tot ongekende hoogtes.

Of je het rad nu voor één dag of een hele week nodig hebt, wij regelen alles! Van transport tot opbouw en van bediening tot demontage, wij zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op je gasten en het evenement.

En dat is nog niet alles! Wil je een unieke twist geven aan jouw reuzenrad? Wij bieden talloze maatwerkopties om de uitstraling perfect af te stemmen op jouw visie.

Durf te dromen, durf te draaien. Met Lamberink Events bereik je nieuwe hoogten!