Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Of u nu op zoek bent naar een lachspiegel voor in de wachtruimte, kermis, pretpark, (kinder)kledingwinkel of warenhuis, een lachspiegel optioneel voorzien van (led)verlichting of één met mooie lijst, wel of niet voorzien van decoratie, Lachspiegelcentrale maakt ze allemaal.

Speciaal voor u vervaardigd, of een uit voorraad leverbaar standaardmodel. Onze lachspiegels zijn stevig, geschikt voor binnen en buiten en worden nog dagelijks doorontwikkeld. Prijstechnisch interessant als ze zijn, vinden ze hun hun weg door heel Nederland, België, Duitsland en zelfs Amerika. Lachspiegelcentrale verscheept wereldwijd. Binnenspeeltuin die blinde muur fantastisch heeft weggewerkt met onze lachspiegels!

Lachspiegeldoolhoven zijn hot op evenementen. Wij verhuren en verkopen ze! Schitterend maatwerk voor Intertoys. Een verrijdbare lachspiegel incl. licht en geluid dmv. een sensor. Schitterend anti vandalisme project met onze lachspiegels! Ideaal voor de vrije (openbare) ruimtes in/op gemeentepleinen en attractieparken.

Wij maken het! 
Ons klantenbestand is zeer divers; bungalowparken, pretparken, zwembaden, overheid, wachtruimtes, casino's, winkels, verenigingen, radio- en TV omroepen en zorginstellingen. Met zoveel verschillende klanten zijn ook de uitvoeringen zeer divers. Vaak wordt in verband met de snelle levertijd gekozen voor een van onze standaardmodellen. Heeft u speciale wensen, zoals een lachspiegelwand met of zonder decoratieve verlichting, beschildering of andere wensen:

De vervorming mooi in beeld gebracht! Wij maken het!