JMT

JMT

Verhuur meubilair en vloerbedekkingen voor beurzen, evenementen en congressen.

One stop shop
Naast rental furniture is ook floor coverings internationaal onderdeel van ons servicepakket. Met ons ijzersterke netwerk is JMT een Europese one stop shopping partner voor niet alleen verhuur van meubilair, maar ook voor het afleveren of leggen op locatie van tapijt, laminaat, vinyl of andere vloerbedekking. Eén aanvraag en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

Naaldvilt 'Xperience Cobblestone' by JMT Floorcoverings

Snelle levering uit grote voorraad door heel Europa
Dankzij 13 vestigingen in 8 Europese landen hebben wij een grote voorraad en verlopen leveringen aan elke bekende Europese venue snel en vakkundig. Dit zorgt zowel lokaal als Europees voor unieke flexibiliteit en lokale expertise met één contactpersoon die altijd bereikbaar is.

Internationale opdrachten worden op lokaal niveau in behandeling genomen. Onze klanten kunnen op JMT bouwen en vertrouwen dat de juiste oplossing wordt geboden. Door een constante kwaliteit en een ongeëvenaarde slagvaardigheid toont JMT zich het vertrouwen van de klanten, en het Europese marktleiderschap, waardig.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig naar de collectie? Check dan onze website en merk dat de keuze eindeloos is. Op 5.000 identieke stoelen voor een 3 daags congres? Die ene design klassieker voor een bijzondere opdracht? Duurzaam geproduceerd meubilair voor een circulaire stand? Luxueus velvet voor dat ene high end event, of de nieuwste trend voor dat ene hippe merk? Wij regelen het voor u!  

Meubilair van gerecyclede PET flessen op Rabobank stand Provada ©KOPexpo

JMT, EXPECT EVERYTHING!

High end sports event by JMT