InAnyEvent

InAnyEvent

Op zoek naar een tijdelijk wifi-netwerk voor uw event? Ook hierin kan Citymesh u bijstaan. Je ziet het vaak: een event wordt tot in de puntjes voorbereid en niets wordt aan het toeval overgelaten, met uitzondering van de wifi-voorziening. Men gaat er vlug van uit dat een access point plaatsen meer dan voldoende is, maar high-density-omgevingen vragen toch een speciale aanpak.

Citymesh kan terugvallen op jarenlange ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van best practices, een hoogopgeleid team en een robuuste backbone in combinatie met wifi-hardware.

Wanneer u kiest voor Citymesh wordt alles op netwerkniveau voor u tot in de puntjes geregeld. Waaronder on-site network design, uitrol van het netwerk en de aanvraag voor een tijdelijke internetlijn. Dit in geval dat er geen internetverbinding voor handen is of dat de aanwezige verbinding niet voldoet aan de eisen.

Ook voor onze event-wifi-oplossingen gaan we te werk zoals bij onze permanente installaties. Eerst en vooral wordt een inschatting gemaakt van het aantal simultane gebruikers die op het wifi-netwerk zitten. Dan gaan we over tot een site survey waarbij we alle omgevingsfactoren in kaart brengen om zo een network design op te stellen. Het wifi-netwerk zelf kan volledig naar wens worden geconfigureerd:

  • Aangepaste SSID: de netwerknaam kan die van uw event of sponsor zijn,...
  • Aangepaste Portaalpagina: de eerste site die de gebruiker te zien krijgt, kan de site van het event of een partner zijn,…
  • Aangepaste Loginmethode: registratie, inloggen via social media,… op deze manier kan heel wat bezoekersinfo worden verzameld.

Enkele referenties: Gent Jazz, Jazz Middelheim, Rock Werchter, Pukkelpop, Laundryday, …