Goodless Smart Group / Re-uz Belgium

Goodless Smart Group / Re-uz Belgium

Re-Uz is pionier binnen de eventsector, met hun historische merken Ecocup®, Green Cup®, GreenGoblet® en Cup to drink. Overtuigd van hun aanpak blijven ze innoveren en oplossingen aanpassen voor andere sectoren. Dankzij de 15 jaar ervaring in de evenementensector hebben ze een hele reeks oplossingen die ze graag aanpassen op maat van uw evenement. Aankoop of huur, bedrukking of reiniging, we begeleiden u bij elke stap en dit overal in Europa. Hun producten en diensten helpen ook u op weg naar zero waste ! 

Foto van Ecocup herbruikbare bekers

Goodless is gevestigd in Sint Niklaas (Oost-Vlaanderen) en is een belangrijke speler in de sector van herbruikbare bekers en verpakkingen, maar ook de technologie en tools om hergebruik toegankelijk te maken voor alle organisaties. Het gepatenteerde Smart Bin®-concept vergemakkelijkt de inzameling van gebruikte bekers. Het zorgt ervoor dat het door de gebruiker betaalde waarborg wordt teruggegeven wanneer het in de Smart Bin® wordt geplaatst.

smart bin

Bij Red-Use bieden ze het beste alternatief voor wegwerpverpakking voor restaurant, cateraars, event organisatoren en retailers . En zeg nu zelf, take-away wordt toch nog leuker als het kan in de meest originele herbruikbare bowls gevuld met een maaltijd van uw favoriet restaurant.

red-use containers

De alliantie tussen Goodless en Ecocup® Belgium kadert in de wens om de complementaire vaardigheden van beide bedrijven te bundelen. De fusie van de twee entiteiten consolideert de ontwikkeling van Re-uz® in de Benelux en zijn leiderschap op de Europese markt.