Fototainer

Fototainer

Sinds 2007 houden Thijs Groenhuis en Richard van Merode zich bezig met foto-entertainment op feesten en partijen, beurzen en andere evenementen zoals straattheaterfestivals en klantendagen. Ondersteund door een team van jonge getalenteerde medewerkers heeft Fototainer zich door de jaren heen ontwikkeld tot een solide bedrijf in het hogere segment onder de vlag van de VOF 2Seconds Fotografie. Fototainer is werkzaam in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg voor bedrijven, boekingskantoren, overheden en instellingen.

Beleving is het kernwoord waar het om draait bij Fototainer.
Foto-entertainment is in onze visie niet enkel een technische handeling met een foto als resultaat. De manier waarop de gast wordt benaderd, gefotografeerd en geëntertaind is één van de belangrijkste aandachtspunten van ons bedrijf. Gewapend met humor gaan onze fotografen de interactie met uw gasten aan. Daarmee creëren ze de sfeer die voor het gewenste eindresultaat zorgt: een geslaagd feest, event of bruiloft. Met geweldige foto’s als herinnering, want hoe beter de sfeer, hoe beter de foto’s. Die overigens direct bekeken, meegenomen of gedownload kunnen worden. Kortom: een blijvende belevenis voor uw gasten.

Beleving en heldere communicatie
Ook in het voortraject, voorafgaande aan het daadwerkelijke optreden, streeft Fototainer naar een zo prettig mogelijke beleving voor de klant. Duidelijkheid, heldere communicatie en “De Klant is koning” zijn onze belangrijkste doelen tijdens de voorbereiding van een opdracht. Zonder meerkosten ontwikkelt Fototainer voor u een foto-concept voor de greenscreenstudio of worden logo’s in een foto ingevoegd.

Ons kantoor is doordeweeks bereikbaar via 040-4002810.
Mocht u een e-mail sturen of een voicemail inspreken, dan krijgt u dezelfde dag een reactie.