FoldTable

FoldTable

FoldTable: de ideale evenementen picknicktafel! 

FoldTable, de #1 evenemententafel wereldwijd, keert dit jaar weer terug op Festivak met nieuwe eigenaren: Imre Huijgen en Dennis van Iersel. Een mooie uitbreiding op het werkgebied voor Imre en Dennis, die sinds 2014 ook eigenaar zijn van Mebu, marktleider in productie en verkoop van stapelbaar en inklapbaar meubilair voor verhuur en evenementen.

De ideale evenemententafel
Wáár je je evenement ook organiseert, op een drassig grasveld of op ongelijke bestrating: FoldTables staan overal stabiel én blijven staan waar je ze neerzet. Zo houd je het overzicht en geef je je evenement een verzorgde indruk. Eten, drinken of gewoon relaxen, het kan allemaal met FoldTable. Het tafelblad is breed genoeg om twee borden tegenover elkaar te zetten en super snel en gemakkelijk schoon te maken.

FoldTable op festival

Comfortabel en duurzaam
De elegante, ronde vormgeving en de warme kleur van het massief houten blad maken de evenemententafel geschikt voor elke type evenement en creëert direct de juiste ambiance. Natuurlijk zit een FoldTable ook comfortabel. De zithoogte en -diepte zijn zorgvuldig ontworpen om voldoende bewegingsvrijheid te realiseren. Het ingenieus ontworpen ondersteld zorgt voor stabiliteit, een gemakkelijke instap en is ver genoeg naar binnen geplaatst, zodat ook rolstoelers eenvoudig aanschuiven aan de kopse kant van de tafel. FoldTables zijn ontworpen en geproduceerd om jarenlang mee te gaan, zelfs onder de meest extreme omstandigheden en op de meest extreme evenementen overal ter wereld. 

Wereldwijd te vinden op evenementen
FoldTables worden gebruikt op de meest populaire en grote festivals overal ter wereld. Je vindt de beroemde tafel onder andere op Lowlands, Pinkpop, Zwarte Cross, Tomorrowland, Rock Werchter, Sziget, Paaspop, Defqon, Nijmeegse Vierdaagse, Solidays, Cambridge Rock Festival, RHS Hampton Court, The London Beerfest, Mysteryland, Concert at Sea en nog vele andere.

FoldTable zelf zien en ervaren? Kom gerust langs voor een kopje koffie en een praatje! Je vindt ons bij stand 372.