EVENTRONICS

EVENTRONICS

 

Sta je klaar om de wereld van Event Tech te ontdekken en te begrijpen hoe deze technologie zakelijke evenementen op ingrijpende wijze kan transformeren? Ongeacht of je een fysiek of online evenement organiseert, we hebben de juiste technologische oplossingen beschikbaar, variërend van registratieplatformen, eventwebsites en badge-printing tot event-apps, meertalige live streaming, eventplatforms en uitgebreide interaction tools.

Onze demo’s op onze stand bieden een praktische, hands-on ervaring. In plaats van alleen maar te luisteren naar informatie over onze producten of diensten, kun je ze in actie zien en er direct mee aan de slag gaan.

“We laten je graag zien hoe we onze oplossingen kunnen afstemmen op jouw specifieke behoeften en doelstellingen, zodat je het maximale rendement kunt halen uit wat we te bieden hebben."

Onze missie is om evenementen te ondersteunen met technologie, zowel vóór, tijdens, als na het evenement. Wij bieden het juiste product voor elke fase:

VOOR HET EVENT

In plaats van overweldigd te worden door talloze e-mails, bieden wij eventwebsites aan als allesomvattende bron van informatie voor deelnemers. Hier vinden ze alles wat ze nodig hebben voor een vlotte ervaring op jouw evenement, zoals het programma, informatie over sprekers, contactgegevens en meer. Bovendien kunnen we een registratiemodule integreren, waar alle benodigde deelnemersinformatie kan worden verzameld.

Picture with an example of a event website

TIJDENS HET EVENT

Event-apps zijn van cruciaal belang voor het creëren van een succesvolle bijeenkomst. Ze vergroten de betrokkenheid van deelnemers, bevorderen netwerkmogelijkheden, verminderen kosten en bieden sponsors meer zichtbaarheid. Via deze apps hebben deelnemers met slechts één klik toegang tot alle relevante eventinfo. Organisatoren krijgen op hun beurt waardevolle inzichten door het verzamelen van relevante gegevens.

Het is ook perfect mogelijk om in deze app QR-codes te genereren die aan de ingang kunnen worden gescand, waarna deelnemers hun gepersonaliseerde badges kunnen ontvangen.

Badge printing

Als je een breed publiek wilt bereiken, kosten wilt besparen en een bijdrage wilt leveren aan het milieu, biedt livestreaming DE oplossing. Wij verzorgen het geheel van captatie tot uitgaande stream. Bovendien kunnen wij dit aanbieden in meer dan twintig talen, met live-ondertiteling of live-vertaling. Hierdoor betrek je niet alleen anderstalige deelnemers, maar ook mensen met een gehoorbeperking. Tenslotte kunnen we deze streams hosten in een multifunctioneel eventplatform, volledig aangepast aan de look & feel van het event.

Ontdek meer op deze link naar onze eventplatformen.

Remote speaker tijdens een event

Wij hechten veel waarde aan het connecteren van in-person en virtuele deelnemers, zodat beiden een gelijke ervaring van het evenement kunnen hebben. Dit bereiken we met onze interaction tools, zoals Powerpulse. 

Dankzij Powerpulse krijgt elke deelnemer de kans om zijn stem te laten horen, zowel online als ter plaatse. Dit is mogelijk dankzij verschillende functies die Powerpulse biedt:

  • Formulieren: Identificeer deelnemers en verzamel hun gegevens.
  • Live polls/enquêtes: Laat deelnemers actief deelnemen aan jouw event en verzamel feedback.
  • Q&A en Chat: Bied deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen en diepgaande discussies te voeren. Ontvang directe feedback over specifieke onderwerpen.
  • Programma: Bied een duidelijk overzicht van het evenement en laat bezoekers hun deelname reserveren.
  • Pulse: Sta deelnemers toe om live te reageren met tekst, kleur, emoticons of GIF's om te begrijpen welke delen van het evenement succesvol waren.
  • Content: Hier kunnen bestanden worden geplaatst of links naar websites worden gedeeld.

PowerPulse resultaten voorbeeld

NA HET EVENT

Door middel van onze event platformen en onze on demand video platformen kan iedereen het evenement blijven herbekijken. Zelfs degenen die het evenement niet konden bijwonen, krijgen hierdoor de kans om het alsnog te beleven.

Bovendien wil je waarschijnlijk inzicht krijgen in het gedrag van deelnemers, zoals waar ze stopten met kijken, waar er veel interactie was en welke onderwerpen nog meer aandacht vereisen. Wij kunnen je voorzien van een gedetailleerd rapport over het kijk- en interactiegedrag van deelnemers, waarmee je toekomstige edities van je evenement kunt verbeteren op basis van de behoeften van je doelgroep.

Tenslotte, om je evenement op een gedenkwaardige manier af te sluiten, kunnen we een aftermovie produceren. Deze boeiende video zal alle hoogtepunten van je evenement in de schijnwerpers zetten en een blijvende herinnering bij de deelnemers creëren.

 

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een milieuvriendelijk evenement en het ontdekken van moderne event tech, nodigen we je graag uit om langs te komen bij onze stand!