Eventonline | Venues Online l Mice Magazine

Eventonline | Venues Online l Mice Magazine

Gegroeid uit een passie

Eventonline is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring en passie voor alles wat met online marketing, entertainment, ontspanning, unieke locaties en feesten te maken heeft.

Erik Wood startte Eventonline in 2005, in het pre-digitale tijdperk. Online marketing was toen nog geen prioriteit voor bedrijven. Velen hadden niet eens hun eigen website, en zagen daar toen zelfs vaak het nut niet van in.

Fast forward naar nu, weten we wel beter. Online marketing is het belangrijkste wat er is voor een bedrijf. En daar is Eventonline een belangrijk schakelpunt voor bedrijven die zich willen positioneren in de zakelijke eventwereld, ook gekend als de MICE markt.

Eventonline is al enkele jaren de onbetwistbare portaalsite nr. 1 in de evenementenwereld.

Ondertussen is Eventonline gegroeid van een portaalwebsite naar een full-size communicatiebureau, waar dat we naast advertising ook aan videomarketing, content marketing en social media marketing doen. We zetten volledig in op alle aspecten van online marketing. Zo hebben we ons online magazine Mice Magazine, waar steeds het laatste nieuws te vinden is in de MICE sector.

We werken hard om altijd ‘on top of our game’ te blijven met ons sterk team. We blijven steeds innoveren, steeds groeien, om onze klanten én onze bezoekers steeds het beste te kunnen bieden. Het is onze missie om de belangrijkste brug te zijn tussen vraag en aanbod in de MICE sector.

Adverteren?

Als u niet zelf zoekt, maar wilt gevonden worden, dan bent u bij ons ook van harte welkom. Iedere professionele kwaliteitsleverancier van producten of diensten binnen de recreatie- en evenementensector kan via Eventonline adverteren. Onze website wordt dagelijks aangevuld om de meest volledige en overzichtelijke evenementengids te zijn.

Eventonline is een sterke portaalwebsite die dienst doet als een heel goeie ideeëndatabase die altijd bovenaan staat in de Google Search results. 

Wij willen dat websurfers snel en gebruiksvriendelijk de weg vinden naar uw aanbod. Een onovertroffen sterke zoekmachine schept via onze website orde in de chaos van zoekresultaten die het internet oplevert.

Om uw rendement nog te verhogen, bieden we verschillende diensten aan om uw online communicatie ijzersterk te maken op alle mogelijke kanalen. Zo sturen wij regelmatig nieuwsbrieven uit naar ons bestand met 46.000 klanten, maar hebben we ook ons online magazine Mice Magazine, onze social media kanalen en nog veel meer. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

U wilt iets organiseren?

U wilt iets organiseren? Goed idee. Die beslissing is de eerste stap. En dan gaat u surfen. Virtueel welteverstaan, naar www.eventonline.be. Alles wat een organisator nodig heeft aan inspiratie, informatie, communicatie en diensten is op de meest complete manier raadpleegbaar op onze site.

Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie, leuke teambuildings en zelfs de origineelste artiesten. Onze ervaring is uw garantie. Wij brengen u enkel in contact met de top of the bill. Raadpleeg onze website en u zal zeker vinden wat u zoekt.