Event Music

Event Music

 

Muziek, daar begint en eindigt het mee. Het is de wekker waar we ‘s ochtends mee wakker worden en de tas koffie die ons de hele dag alert houdt om onze projecten en die van onze klanten verder uit te bouwen. We zijn gebeten door muziek en dat hoor je in ons werk: jong, poppy en een tikkeltje eigenwijs.
 

#soundtrackofevents

Event Music helpt bedrijven en evenementenbureaus bij het maken van de soundtrack voor hun evenement, conferentie of bedrijf. Dat wil zeggen dat we onze klanten begeleiden om de juiste muziek op het juiste moment te laten horen.

Dat doen we door belangrijke mededelingen op voorhand in de studio op te nemen, zodat je onze jingles tijdens jouw evenement kan gebruiken. Of met zorgvuldig gekozen playlists, afgestemd op jouw gasten. Daarnaast hebben we ook heel wat live acts, muziekanimaties en muzikale workshops die je kan inzetten tijdens jouw evenement.

Heb jij er al eens over nagedacht hoe muziek op maat van jouw evenement of bedrijf een impact kan hebben op elke bezoeker?

Wij alvast wel.
 

meer weten?

Laat je tijdens Festivak op onze beursstand verwelkomen met leuke live muziek en heel wat inspiratie voor jouw volgende evenement. En wie weet ben jij de gelukkige die naar huis gaat met een gratis optreden van onze nieuwe coverband à la carte!