Domein De Vesten

Domein De Vesten

Domein De Vesten en Expo De Kempen: uw ideale partner voor onvergetelijke evenementen!

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende feest of bedrijfsevenement? Bij Domein De Vesten bieden we een totaaloplossing die afgestemd is op al uw behoeften. U heeft de keuze uit 14 verschillende zalen in een ongeëvenaarde sfeer en dankzij de centrale ligging aan de E313 zijn wij vlot bereikbaar vanuit alle richtingen. Onze topchefs creëren unieke culinaire ervaringen die uw gasten zullen verrassen, en voor wie na het feest wil blijven overnachten hebben we comfortabele suites beschikbaar.

Maar dat is niet alles. Naast Domein De Vesten bieden we ook Expo De Kempen aan, een veelzijdige eventruimte die u de vrijheid geeft om uw evenement volledig naar eigen wens in te richten. Onze expo is casco te huur en dit reeds vanaf 1 dag! Met maar liefst 800 vierkante meter aan ruimte, biedt Expo De Kempen eindeloze mogelijkheden. En het beste van alles is dat Expo De Kempen zich pal naast Domein De Vesten bevindt, waardoor we een naadloze samenwerking kunnen realiseren voor uw evenementen.

Onze flexibele aanpak stelt u in staat om te kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Of u nu kiest voor één van onze uitgeruste zalen bij Domein De Vesten, voor de vrijheid van Expo De Kempen of voor de combinatie van de twee,  wij zorgen ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Wacht niet langer en maak van uw volgende evenement een groot succes met Domein De Vesten en Expo De Kempen.