Circulware

Circulware

Bij Circulware geloven we in ‘’the taste of zero waste’’. Daarom krijgen onze verpakkingen en servies na honderden keren hergebruik een tweede leven. Eén keer produceren en maximaal profiteren. Zó halen we alles uit onze grondstoffen en maken we de cirkel rond.

Onze basis voor een ronde keten is plastic. Een probleem als je er verkeerd mee omgaat, kansrijk en duurzaam als je het doet zoals wij. Plastic is oersterk en ideaal om eten en drinken smaakvol te houden. In de natuur is het afval, maar bij Circulware de grondstof voor later. Daarom verliezen wij onze producten nooit uit het oog. Mooi voor jou én voor de aarde.

We zijn gevestigd in Nederland en daar produceren we ook. Zo weten we zeker dat onze producten van topkwaliteit zijn en besparen we op CO2-uitstoot, omdat we niet de hele wereld over hoeven te reizen. Dat is goed voor het milieu én voor de lokale economie. 

De Circulware collectie is ons antwoord op de hedendaagse vraag naar een duurzamer leven in de horeca. In samenwerking met grote-en kleine gebruikers hebben wij ons Circulware programma ontwikkeld. Of het nu gaat om take-away, catering of grootschalige evenementen, Circulware biedt dé oplossing.

Door het uitgebreide assortiment van Circulware ben je verzekerd van een verpakking die perfect aansluit bij de gerechten of dranken die jij serveert. Het uitgebreide menu van Circulware bestaat uit bakjes, bowls, trays, koffiebekers, drinkglazen en bestek.

Doe mee met ''the taste of zero waste'' en maak een verschil!