Avothea

Avothea

Avothea, alles voor theater, is de speciaalzaak in zowel verhuur als verkoop van exclusieve verkleedkledij, bijhorende attributen, pruiken en schmink. U bent uitgenodigd voor een galabal, Venetiaans bal, een feest in de jaren ’20 stijl, een belle-epoquewandeling, een barokfeest, een eetfestijn uit de donkere middeleeuwen of een huwelijksfeest? Of u wenst zich te kleden voor een cosplayconventie, reenactementweekend of thema-avond?

Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen tijdens uw zoektocht naar het perfecte kostuum.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van zowel historische kledij als kostuums op aanvraag, kunnen wij het verschil betekenen voor diegene die de magie van het theater willen beleven. Uiteraard kunt u bij Avothea ook terecht voor uw jaarlijks themafeest: Halloween, Sint-Niklaas, de Kerstman, carnaval, 100 dagen, de Paashaas, … zowel verkoop als verhuur.

Ontdek ook ons heel ruim assortiment schmink, Kryolan, Grimas, Snazaroo, … en de vele attributen, juwelen, pruiken (party/cosplay/professioneel), maskers (party/origineel Venetiaanse), en diy benodigdheden om uw eigen kostuum te vervolmaken.