Aucxis RFID Solutions

Aucxis RFID Solutions

Aucxis RFID Solutions maakt uw processen sneller, accurater en efficiënter.
Bespaar tijd en geld door uw assets automatisch te identificeren en te volgen met behulp van RFID.

Met de implementatie van RFID-technologie beogen we een accuraat asset- en voorraadbeheer, een optimale logistieke flow en gestroomlijnd productieproces, gegarandeerde veiligheid en kwaliteit. Het elimineren van manuele handelingen en menselijke fouten leidt tot verhoogde productiviteit, kostenbesparingen, gemoedsrust bij werknemers en tevredenheid bij klanten.

Returnable Transport Items (RTIs) en verhuurmaterialen gaan voortdurend de voorraad in en uit. Het beheer van deze assets houdt een hele uitdaging in. Ze worden soms niet teruggebracht, of onvolledig. Ze kunnen op een verkeerde locatie terechtkomen, verplaatst of gestolen worden en niet meer teruggevonden worden. Het verlies van deze waardevolle assets, die aanhoudend moeten vervangen worden, kost pooling- en verhuurbedrijven handenvol geld.

De vaak nog manuele registraties en tellingen binnen dit proces zijn tijdrovend en foutgevoelig. In sommige gevallen worden gegevens enkel bijgehouden op papier waardoor de info niet toegankelijk is voor andere afdelingen.

Door het automatiseren van uw pooling- en verhuurproces met RFID-technologie, krijgt u inzicht in de whereabouts van uw assets.