Allfence

Allfence

Bij Allfence huur of koop je bouwhekken, dranghekken en stagebarriers. Maar wij doen meer dan dat. Wij zetten uitdagingen om in antwoorden. Met bijzonder flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld toegangspoorten, (nood)uitgangen, geluidsreductie en oversteekplaatsen.

Evenementenlogistiek
In de evenementenbranche staat het neerzetten van een veilig evenement centraal. Het aantal events en bezoekers stijgt, waardoor de risico’s evenredig toenemen. Hierdoor groeit de behoefte bij organisatoren om evenementen in goede banen te leiden en zo het aantal ongelukken te beperken. Met haar nieuwe service Evenementlogistiek geeft Allfence passende adviezen, zodat organisatoren hun evenement grondig kunnen voorbereiden en alles onder controle houden.

Beursaanbieding
Allfence lanceert tijdens Festivak, dat plaatsvindt op 8 en 9 november in Mechelen (BE), de campagne rondom Evenementenlogistiek en voorziet de bezoekers gratis van handige tools zoals een whitepaper en een checklist. Ook te vinden op www.allfence.nl/evenementen/crowdmanagement