Action Events B.V.

Action Events B.V.

Action events is de grootste aanbieder van bijzondere attrakties, simulatoren, shows/stunts en winter entertainment van de Benelux !

Wij onderscheiden ons door niet alledaagse produkties verdeeld in een aantal segmenten voor de verhuur op festivals, corperate events, vak en publieks beurzen, merk activatie, sport events etc.Wij zijn aktief in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en de UK.
 

Outdoor aktiviteiten:

Voor hoogte aktivteiten zoals bungee, dropzone XL, fly seat, heeft Action events een zeer aantrekkelijk aanbod en bent u in Belgie niet afhankelijk van een enkele aanbieder op dit gebied. Al onze hoogte aktiviteiten zijn TUV gekeurd en voldoen aan de strengste veiligheids maatregelen.
Daarnaast zijn onze vertical bike, mobiele lasergames en andere outdoor acivities eyecatchers op elk evenement, mede door de uitgebreide branding mogelijkheden.
 

Simulators:

Action Events heeft meer dan 30 verschillende simulatoren in het programma.
Van de nieuwste oculus rift virtual reality systemen tot diverse race simulatoren en tal van andere sport of arcade simulatoren.  Bijvoorbeeld onze winter simulatoren van bobsleeen tot ijsalley racen .Voor vrijwel elk thema hebben wij een passende oplossing. En bestaat het nog niet ? Dan kunnen we dit ook maken.
 

Shows/stunts:

Action events heeft een eer ruime ervaring met de produktie van shows en stunts. Voor openingen van bijvoorbeeld vastgoed of voor het opluisteren van een evenement met een spektakulaire high dive show. De beste sporters en stunt mannen hebben wij geselecteerd voor een professionele uitvoering.
 

Winter aktiviteiten:

Mobiele tube banen voor 1 dag of voor langere periode’s als alternatief voor de (dure) ijsbanen, ijsklimmen, of een wintersport simulator zorgen voor een welkome afwisseling.
 

Merk activatie:

Voor merkactivatie worden onze aktiviteiten vaak ingezet. Voor een eenmalige aktie of een instore promotie aktie .Vrijwel alle aktiviteiten zijn zeer goed van branding te voorzien. Daarnaast ontwerpen en produceren wij merkactivatie campagnes met een uniek en bijzonder karakter.