PREMIUM SEATS

Festivak 2020 brochure

Gegarandeerd een lezing bijwonen tijdens de Big Data Expo?

Is er in het programma een spreker die u zeker niet wilt missen? Koop dan nu alvast een ticket en u bent verzekerd van het bijwonen van de lezing.  

De lezingen werden tijdens de afgelopen edities erg druk bezocht. Het wil om die reden nog wel eens voorkomen dat een zaal vol zit, aangezien er voor alle lezingen een vrije inloop geldt. Daarom is het vanaf nu mogelijk om een stoel te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats bij uw favoriete lezing.

Vrije inloop blijft uiteraard ook mogelijk. Slechts een beperkt aantal stoelen (maximaal 40%) kan gereserveerd worden.

Een stoel in de keynotezalen kost € 20,- per sessie.
 

Hoe gaat dit in zijn werk?

In het programma kunt u bij uw favoriete lezing klikken op 'RESERVEER PREMIUM SEAT'. U kunt meerdere lezingen selecteren. Als u al uw stoelen hebt gereserveerd, dan klikt u op 'AFREKENEN'. U kunt betalen met iDEAL of creditcard waarna u een bevestiging van uw reservering ontvangt via email.   

Daarnaast ontvangt u per e-mail een ticket per gereserveerde stoel. Dit ticket dient u vervolgens te tonen bij de sessie waarvoor u de stoel heeft gereserveerd. De hostess zal u naar uw stoel begeleiden.

Verzekerd zijn van een zitplaats tijdens uw favoriete lezing? Reserveer nu uw Premium Seat! Bekijk het volledige programma.