Zoeken...

Nederlands

English

Login exposanten

5-6 NOVEMBER 2025

Voor bezoekers

Over deze editie

Voor wie is de beurs

Food Fun & Entertainment

Nieuw

Festivak Meets

Partners

Blog

Terugblik

Aftermovie

Beursmagazine

2023

Informatie over deze editie

Locatie & openingstijden

Festivak Connect

Connecting the dots

Claim nu je gratis ticket

Kom naar Festivak en maak van jouw event(s) een succes.

Voor exposanten

Deelname aan de beurs?

Exposant worden

Deelnamemogelijkheden

Klaar voor bezoek

Stand reserveren

Extra informatie

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Locatie & openingstijden

Aftermovie

Connecting the dots

Brochure aanvragen

Alle informatie over exposeren in één document

Exposantenlijst Programma Blog & kennis Contact Gratis ticket
5-6 NOVEMBER 2025 Gratis ticket Voor bezoekers

Voor bezoekers

Over deze editie

Voor wie is de beurs

Food Fun & Entertainment

Nieuw

Festivak Meets

Partners

Blog

Terugblik

Aftermovie

Beursmagazine

2023

Informatie over deze editie

Locatie & openingstijden

Festivak Connect

Connecting the dots

Claim nu je gratis ticket

Kom naar Festivak en maak van jouw event(s) een succes.

Voor exposanten

Voor exposanten

Deelname aan de beurs?

Exposant worden

Deelnamemogelijkheden

Klaar voor bezoek

Stand reserveren

Extra informatie

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Locatie & openingstijden

Aftermovie

Connecting the dots

Brochure aanvragen

Alle informatie over exposeren in één document

Exposantenlijst Programma Blog & kennis Contact

Nederlands

Taal

English

Login exposanten

Gratis ticket

Duurzame menukeuze en no-shows vermijden

Donderdag 13:00 - 13:30
Keynote 1
Stijn Lambert

Medeoprichter (Ecofest)

Linkedin Meer over deze spreker

Tijdens deze boeiende en smakelijke lezing duiken we in de verborgen ecologische voetafdruk van wat er op het bord ligt tijdens jouw evenement. Stijn Lambert brengt met heldere inzichten en concrete cijfers de milieu-impact van menukeuzes in kaart. Hoe groot is het verschil tussen een klassiek vleesgerecht en een plantaardige optie? Wat is de rol van voedselverspilling, en hoe sterk weegt het effect van no-shows hierin door? Je ontdekt hoe zelfs kleine ingrepen in je menubeleid en menukaart een grote positieve impact kunnen hebben op de planeet.

Daarnaast neemt Bart Hermans je mee in de praktijk van duurzame eventcatering. Je leert hoe je plantaardige menu-opties niet alleen aanbiedt, maar ook effectief promoot op een manier die aanspreekt bij een breed publiek. Hij deelt inspirerende best practices van duurzaam streetfood op publieksevents: van innovatieve menupresentatie tot slimme nudgingtechnieken die gasten aanzetten tot duurzamere keuzes.

Deze sessie is een must voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van evenementen – van cateraars en eventplanners tot duurzaamheidscoördinatoren – en die de ecologische voetafdruk van hun event actief wil verkleinen.

Bart Hermans

Oprichter (Barzinho)

Linkedin Meer over deze spreker

Tijdens deze boeiende en smakelijke lezing duiken we in de verborgen ecologische voetafdruk van wat er op het bord ligt tijdens jouw evenement. Stijn Lambert brengt met heldere inzichten en concrete cijfers de milieu-impact van menukeuzes in kaart. Hoe groot is het verschil tussen een klassiek vleesgerecht en een plantaardige optie? Wat is de rol van voedselverspilling, en hoe sterk weegt het effect van no-shows hierin door? Je ontdekt hoe zelfs kleine ingrepen in je menubeleid en menukaart een grote positieve impact kunnen hebben op de planeet.

Daarnaast neemt Bart Hermans je mee in de praktijk van duurzame eventcatering. Je leert hoe je plantaardige menu-opties niet alleen aanbiedt, maar ook effectief promoot op een manier die aanspreekt bij een breed publiek. Hij deelt inspirerende best practices van duurzaam streetfood op publieksevents: van innovatieve menupresentatie tot slimme nudgingtechnieken die gasten aanzetten tot duurzamere keuzes.

Deze sessie is een must voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van evenementen – van cateraars en eventplanners tot duurzaamheidscoördinatoren – en die de ecologische voetafdruk van hun event actief wil verkleinen.

Tijdens deze boeiende en smakelijke lezing duiken we in de verborgen ecologische voetafdruk van wat er op het bord ligt tijdens jouw evenement. Stijn Lambert brengt met heldere inzichten en concrete cijfers de milieu-impact van menukeuzes in kaart. Hoe groot is het verschil tussen een klassiek vleesgerecht en een plantaardige optie? Wat is de rol van voedselverspilling, en hoe sterk weegt het effect van no-shows hierin door? Je ontdekt hoe zelfs kleine ingrepen in je menubeleid en menukaart een grote positieve impact kunnen hebben op de planeet.

Daarnaast neemt Bart Hermans je mee in de praktijk van duurzame eventcatering. Je leert hoe je plantaardige menu-opties niet alleen aanbiedt, maar ook effectief promoot op een manier die aanspreekt bij een breed publiek. Hij deelt inspirerende best practices van duurzaam streetfood op publieksevents: van innovatieve menupresentatie tot slimme nudgingtechnieken die gasten aanzetten tot duurzamere keuzes.

Deze sessie is een must voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van evenementen – van cateraars en eventplanners tot duurzaamheidscoördinatoren – en die de ecologische voetafdruk van hun event actief wil verkleinen.

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in deze lezing?

Meld je nu gratis aan voor Festivak en beleef twee dagen vol inspiratie, praktijkinzichten en vernieuwende toepassingen. 
Free ticket