We love Events. But you all have a nasty disease!

Donderdag: 14:00 - 14:50, Zaal 1

Dit is een keynote die je niet mag missen en die op een synthetische manier toont wat events echt succesvol maakt . Daarmee neemt Peter je mee van Woodstock tot Tomorrowland en nog een stuk verder tot in de gamewereld van League of Legends. Een eye-opener voor marketeers en eventmanagers waarbij Peter het heeft over de mystieke drie-eenheid van events.  Of anders gezegd: een keynote over God-events, Jesus-events en Holy Spirit events!  Maar pas op.  Wij, professionals in de eventbusiness hebben allemaal een ‘nasty disease’, waar we allemaal moeilijk van afgeraken.  

http://www.weloveevents.be/

Bent u niet in de gelegenheid geweest om deze lezing te bezoeken of wilt u nog eens rustig door de presentatie heen lopen?
Bekijk hier de presentatie

 Presentatie Peter Decuypere

 SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Instore & Livecomm RENTIT Experience Event Online