Tofste bioscoop aanwezig tijdens Festivak

Donderdag: 11:00 - 18:00, Overig

De beste klassiekers, de beste locaties en de beste “stoelen”.

Op 9 & 10 november a.s. komt ook Fatboy Cinema naar Mechelen.

Fatboy Cinema is een mobiele filmhuis die even een filmpje pakken naar de next level brengt. Hangend in een zitzak met een speciaalbiertje en een kaasplankje kijkend naar bijvoorbeeld The Shawshank Redemption in een verlaten gevangenis. Kortom filmklassiekers herbeleven op het grote doek op unieke locaties.

Tijdens Festivak tovert Fatboy Cinema een gedeelte van de Nekkerhal om tot zitzakparadijs en bioscoop. Bezoekers kunnen gratis chillen en even bijkomen onder het genot van Oscar genomineerde korte films.

Eenmaal opgeladen kan het afstruinen van de beursvloer weer beginnen.

bioscoopSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online RENTIT Experience Instore & Livecomm