Instore

Livecomm

Instore & Livecomm is het vaktijdschrift voor de professional die betrokken is bij beurzen, zakelijke evenementen & congressen en kent drie pijlers: achtergronden en interviews, praktische informatie en opinie. Een vaktijdschrift over beurzen, zakelijke evenementen & congressen, van allerkleinste presentatie tot mega evenement.

 

Opdrachtgevers en/of marketeers vinden alle belangrijke informatie en inspiratie over toonaangevende beurs- event- en congresorganisatoren, locaties, leveranciers, producten, diensten, ontwikkelingen, nieuws en trends in het vaktijdschrift Instore & Livecomm en op de website: www.livecomm.nl

 

Bekijk hier de laatste uitgave instore & livecomm

Een component van uw marketingcommunicatie

Livecomm is voor u als lezer dé handleiding voor de positionering en professionalisering van beurzen, zakelijke evenementen en congressen als strategische component van uw marketingcommunicatie.

 

Zes keer per jaar worden de bedrijven die betrokken zijn bij beurzen, zakelijke evenementen & congressen, van allerkleinste presentatie tot mega evenement met behulp van Livecomm geïnformeerd over alle noviteiten, producten en diensten. Daarnaast ontvangen abonnees éénmaal per jaar het jaarboek met een uitgebreid overzicht van de gerenommeerde bedrijven.

Het is hét complete platform voor de Live Communicatiebranche in Nederland en België.

 

Online

Op de website www.livecomm.nl, kunt u de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Naast het redactionele gedeelte is er een bedrijvenindex ontwikkeld met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven in de branche.

 

Daarnaast is Livecomm ook te volgen via social media:

| Facebook | Twitter |

http://www.instore.nl

SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Experience Instore & Livecomm Event Online