14 november 2016

Festivak viert jubileum groots!

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie van Festivak België op 9 & 10 november j.l. Ruim 4.700 bezoekers wisten hun weg te vinden naar de Nekkerhal in Mechelen. Deze bezoekers lieten zich informeren over de laatste ontwikkelingen en noviteiten binnen de evenementenbranche. Daarnaast kregen de artiesten op de AEB (Artiesten- en Evenementenbeurs) zeer veel bekijks met hun act’s en optredens.

Op de beursvloer waren ruim 300 toonaangevende leveranciers en organisaties binnen de evenementenbranche aanwezig. Daarnaast werd er een inhoudelijk programma georganiseerd waar diverse thema’s aan bod kwamen zoals crowdfunding, veiligheid, wet & regelgeving, social media en contentstrategie.

festivak 2016    festivak 2016


Zo spraken onder andere Harry van Hest (Presentator en keynote speaker), Frederik Lamote (Oprichter Growfunding), Gwen Merckx (Korpschef van de Lokale Politiezone Rupel) Bram Alkema, New Media strateeg en bijvoorbeeld Oud directeur Circus Herman Renz, Milko Steyvers over doorzetten na faillissement van Circus Herman Renz!

Daarnaast was er zeer veel aandacht voor het ‘Young Professionals Program’ waar onder andere Bart Derolez, Guillaume Desmet en Ilse Van den Berghe een prachtig programma hebben samengesteld voor young professionals.  

Aan het einde van de eerste beursdag vond de ‘Get Inspired Network Night’ plaats welke door 820 eventprofessionals werd bezocht. Met een groot arsenaal aan foodtrucks konden de bezoekers genieten van heerlijk eten en natuurlijk een fris drankje. De band Level6ix zorgde voor perfect entertainment en maakte de network-night tot een daverend succes.

Op dit moment zijn er ruim 250 bezoekers die de moeite hebben genomen om de bezoeker enquête in te vullen en zij waarderen de beurs met een 8-! De organisatie van Festivak kijkt terug op een zeer succesvolle editie en kijkt alweer uit naar de volgende editie. Bekijk hier de officiële aftermovies van Festivak 2016:

 

  aftermovie   network night

Inmiddels is de datum voor de volgende editie van Festivak bekend. Op 15 en 16 november 2017 zal deze vakbeurs plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht (NL). Zien we u daar ook weer?

festivak 2016   festivak 2016

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de eventbranche in uw inbox?SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Instore & Livecomm Experience Event Online RENTIT