04 november 2016

Ook Melis-Events is dit jaar aanwezig tijdens Festivak!

Melis Events is al 30 jaar lang cateringpartner van grote en kleine publieksevenementen in de BENELUX. Dat we partner zijn voor de catering op Festivak is dan ook geen verrassing.
De evenementensector is onze natuurlijke biotoop en we voelen ons daarom goed thuis op de beurs in de Nekkerhal op 9 & 10 november. Enthousiast en met de gebruikelijke passie zullen we het centraal beursterras uitbaten en de gasten van het “Get Inspired”-event in de watten leggen.

Op het beursterras halverwege de Nekkerhal zullen bezoekers en standhouders elke middag kunnen genieten van een volwaardige lunch. Maar ook op de standen bieden we een ruim en divers aanbod aan snacks, dranken en maaltijden aan.
Melis Events staat vooral bekend als publiekscateraar voor festivals maar we zijn meer dan die paar grote namen. Onder onze brede waaier van projecten schuilt een grotere groep van bedrijfsfeesten, personeeslfeesten, product launches , enz… 
 
Melis Events is daarnaast ook tentenverhuurder en heeft een ruim aanbod aan feestmaterialen. Het zijn onze sterke samenwerkingsovereenkomsten die het mogelijk maken om als one-stop-shop te functioneren voor organisatoren, steden en gemeenten en bedrijven. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt en dat bespaart hen tijd, energie en vooral kosten. Op Festivak kan je ons terugvinden op beursstand 339 en kan je zelf komen kijken of wij een geschikte partner zijn voor uw evenement.

Melis eventsMelis eventsMelis events

Melis Events is te vinden op het centrale beursterras en op stand nummer 339!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de eventbranche in uw inbox?SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Experience Instore & Livecomm Event Online