11 oktober 2016

Festivakmannen & vrouwen bundelen krachten voor Festivak België

Voor de beurs op 9 & 10 november 2016 hebben tien toonaangevende Nederlandse bedrijven uit de eventbranche hun krachten gebundeld. Zij presenteren zich voor deze gelegenheid gezamenlijk als ‘Festivakmannen & vrouwen’. Vrijwel alle benodigde schakels voor een evenement, met ieder zijn of haar eigen specialisme en expertise, zijn te vinden op één stand.

De Festivakmannen & vrouwen van 2016 zijn: Van Ham Tenten & Podia, Van Overbeek Sanitair, Purple Group, WTL - Watertechniek op Locatie, Freyja Fence, Swanenberg IJzer Groep, Merchandise.nl, Layhgo, Energyst Rental Solutions en Caffero Event Fireworks. Zij stellen zich persoonlijk voor op www.festivakmannen.com en op de facebookpagina.

Ervaring in de branche én in de samenwerking                                                                                                                                                                                                          De Festivakmannen & vrouwen hebben ieder hun eigen specialisme en verantwoording, maar ook een gezamenlijke doelstelling; een perfect evenement neerzetten, in ieder denkbaar genre. Het zijn vakmensen met vertrouwen in elkaars professionaliteit en met ervaring in de prettige onderlinge samenwerking. De gezamenlijke hoofddoelstelling is kwalitatief hoogwaardige contacten te leggen en bestaande contacten informeel te verdiepen. Maar het meest profiteert u van het feit dat onze vakmensen weten hoe het werkt in de festivalbranche.

Benieuwd naar die Festivakmannen & vrouwen? Kom kennismaken op 9 of 10 november op stand 457 tijdens Festivak 2016! Niet in de gelegenheid om persoonlijk langs te komen? Bezoek dan www.festivakmannen.com.

 Festivakmannen en vrouwen

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de eventbranche in uw inbox?SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Experience Event Online RENTIT Instore & Livecomm